Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΕ, για 2η χρονιά στη Διεθνή Έκθεση FORWARD GREEN

Η Ανατολική A.E., Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συμμετέχει στη 2η Διεθνή Έκθεση Κυκλικής Οικονομίας, Forward Green, που διοργανώνεται στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από την HELEXPO, από τις 7 έως τις 9 Μαρτίου  2024 (Περίπτερο 15, ισόγειο, stand A05).

Στο πλαίσιο της έκθεσης, θα παρουσιασθούν έργα που υλοποιεί σε συνεργασία με Δήμους της περιοχής και στο πλαίσιο συγχρηματοδοτούμενων από την Ε.Ε. προγραμμάτων. Ειδικότερα θα παρουσιασθούν τα ιδιαίτερα θετικά, για μια ακόμη χρονιά αποτελέσματα της διαχείρισης αποβλήτων στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, καθώς και έργα που αναφέρονται στην ορθολογική διαχείριση αποβλήτων, στην κυκλική οικονομία, την ενεργειακή διαχείριση, την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή (ΣΔΑΕΚ, ΣΕΑΚ-ΔηΣΜΕ) και την περιβαλλοντική εκπαίδευση.

Επίσης, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης, την Πέμπτη 7 Μαρτίου  και ώρα 12:30, στο open stage του Περιπτέρου 15, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση με θέμα “Εκπομπές CO2e από την ταφή των απορριμμάτων VS φύτευση δένδρων. Εφαρμόζοντας τη μεθοδολογία του οδηγού των Δημοτικών Σχεδίων Μείωσης Εκπομπών (ΔΗΣΜΕ) ”

Η είσοδος είναι ελεύθερη για ενδιαφερόμενους επαγγελματίες και κοινό, κατόπιν εγγραφής
Ημέρες & ώρες λειτουργίας: Πέμπτη – Παρασκευή – Σάββατο 10:00 – 19:00

Πρόσκληση – εγγραφή επισκεπτών

Πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων