Για την Ανακύκλωση, πηγαίνουμε όπου μας καλούν!

Στις αρχές Σεπτεμβρίου μας ήρθε μια πρόσκληση από την εταιρεία @Deus Ex Machina για να κάνουμε στο προσωπικό της αναλυτική παρουσίαση των προγραμμάτων ανακύκλωσης συσκευασιών και άλλων προϊόντων που τρέχουν στην περιοχή μας.

Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ανταποκρίθηκε ευχαρίστως. Η παρουσίαση και η συζήτηση διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις της Θεσσαλονίκης της @Deus Ex Machina, με teleconference, ώστε να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όλα της τα στελέχη.

Η εταιρεία, που δραστηριοποιείται βασικά στον χώρο της Ανάλυσης Δεδομένων και στην παραγωγή λύσεων και υπηρεσιών, με χρήση και Τεχνητής Νοημοσύνης, για την βιοϊατρική, την βιομηχανία φαρμάκων και τροφίμων και την επιστημονική έρευνα σ’ αυτά τα πεδία, αποφάσισε να προχωρήσει στην κατάργηση των καθημερινών πλαστικών μιας χρήσης από την καθημερινότητά της: διένειμε δωρεάν στα στελέχη της κούπες και μεταλλικά καλαμάκια πολλαπλών χρήσεων για την καθημερινή «τελετουργία» του καφέ – και αυτοδεσμεύθηκε, στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής της υπευθυνότητας, να σχεδιάσει και άλλα βήματα προς την κατεύθυνση της μείωσης των αποβλήτων και του αποτυπώματός της CO2, παραμένοντας στην πρωτοπορία της πράσινης μετάβασης στην πράξη.

Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε επαγγελματική επιτυχία!