Ευγενία Αθανασιάδου

Επικοινωνία, Δημόσιες Σχέσεις και Διαφήμιση

Η Ευγενία Αθανασιάδου γεννήθηκε στα Νέα Μουδανιά  και ζει στη Θεσσαλονίκη.

Απόφοιτη  της σχολής «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» στην Αθήνα,  τμήμα λογιστικής, παρακολούθησε τα μακροχρόνια προγράμματα του ΕΛ.ΚΕ.ΠΑ «ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ» & «ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ» απέκτησε την ειδικότητα «Διαφημίστρια» από τη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτησης Δ. Θεσσαλονίκης, τμήμα Διαφήμισης & ΜΜΕ. Ολοκλήρωσε το 1ο έτος του διετούς   MBA του AGSM σε συνεργασία με το  Nottingham Trend University 2001-02 . Από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο το  2020 έλαβε την εξειδικευμένη επιμόρφωση « Event Playing Marketing and Management ». 

Εργάστηκε στο ΕΛ.ΚΕ.ΠΑ  1985-86 και  ως Account executive στην Διαφημιστική εταιρεία ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ 1988-91. Ήταν υπεύθυνη του τμήματος Marketing στη Δημοτική Εταιρεία Πληροφόρησης  Θεάματος και Επικοινωνίας FM100 – TV 100 (1995-96) δίδαξε διαφήμιση  στο ΙΕΚ Επανωμής (1996) και υπήρξε μέτοχος & σύμβουλος της Alpha Consulting  Europe (1998-2007).

Από το 1999 έως σήμερα συνεργάζεται με την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΕ, διαχειριζόμενη  τις  σχέσεις  με τα ΜΜΕ,  οργανώνοντας εκδηλώσεις, συνέδρια, συμμετοχές  σε εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών & Εθνικών Έργων που υλοποίησε & υλοποιεί η εταιρεία , καθώς και την επιμέλεια εντύπων & εκδόσεων.