Διαδικτυακή συζήτηση με θέμα, η αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης από την αυτοδιοίκηση σε χώρες της Ευρώπης

Με το επίκαιρο θέμα «Η αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης από την αυτοδιοίκηση σε χώρες της Ευρώπης», συνεχίζεται ο Διαδικτυακός κύκλος συζητήσεων “ο Ηνίοχος στον Κόσμο“, που οργανώνει το Δίκτυο Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα Ελλάδας 16.00 – 18.30 (CE 15.00 – 17.30).

Η παγκόσμια ενεργειακή κρίση, η ανεξέλεγκτη αύξηση των τιμών του φυσικού αερίου, των καυσίμων και της ηλεκτρικής ενέργειας, επηρεάζουν την παγκόσμια οικονομία και την καθημερινότητα των πολιτών, ιδιαίτερα στην Ευρώπη.

Πότε ξεκίνησε η κρίση, τι επιπτώσεις είχε και έχει στους Δήμους της Ευρώπης, με ποια μέτρα αντιμετωπίζεται το πρόβλημα, είναι τα βασικά ερωτήματα στα οποία καλούνται να απαντήσουν μέλη Δικτύου Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης, από την Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Γερμανία, τη Σουηδία, την Αλβανία, την Ιταλία και η ΚΕΔΕ.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ανταλλαγή – μεταφορά εμπειριών και αποτελεσματικών λύσεων, στο θέμα της αντιμετώπισης της ενεργειακής κρίσης.

Το συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει η κα Ιωάννα Ζαχαράκη, Πρόεδρος Σ.Ε. Δικτύου Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης, Αντιδήμαρχος Δήμου Soligen.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

https://us02web.zoom.us/j/81326226002?pwd=SXNObC8xRUMwZlFFbVhjZU5kMHBCUT09
Meeting ID: 813 2622 6002
Passcode: 809640

Μπορείτε επίσης να την παρακολουθήσετε με live streaming στο κανάλι YouTube της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε.: https://www.youtube.com/@user-lm5lp6iv7d

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με την Οργανωτική υποστήριξη του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης- ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε.

Πρόσκληση εκδήλωσης